Sivil Havacılık

ENVOY, FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

American Airlines'ın bölgesel hava yolu şirketi Envoy, filosunu genişleterek 19 adet yeni Embraer büyük bölgesel jeti ekleyeceğini açıkladı.

Abone Ol

American Airlines'ın bölgesel hava yolu şirketi Envoy, filosunu genişleterek 19 adet yeni Embraer büyük bölgesel jeti ile güçlendireceğini heyecanla duyurdu. Bu etkileyici ilave, sekiz adet Embraer 175 ve on bir adet Embraer 170 uçağını içeriyor. Sipariş edilen bu modern uçakların teslimatları, bu yılın ilerleyen aylarında başlaması bekleniyor.

Envoy'un 2023 yılındaki filo genişlemesi, mart ayında altı adet E175, haziran ayında yedi adet E175 ve beş adet E170, ekim ayında ise dört adet E175 dahil olmak üzere toplamda yirmi iki yeni uçağın hizmete alınmasıyla zirveye ulaşıyor. Bu stratejik adımlar, şirketin hızla artan taleplere cevap verme ve operasyonel kapasitesini güçlendirme çabalarının bir parçasını oluşturuyor.

Envoy'un mevcut filo taahhüdü, 169 uçaktan oluşuyor. Bu uçakların içinde 126 adet E175 ve 43 adet E170 bulunuyor. Şirket, bu yeni uçaklarla birlikte filosundaki çeşitliliği artırarak müşterilere daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı hedefliyor.

Envoy'un Başkan ve CEO'su Pedro Fábregas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sürdürülebilir ve ölçülü başarımız, güvenlik, kalite ve maliyet konusundaki kararlılığımıza doğrudan bir yansımadır. Bu prensipler, müşterilerimize, American Airlines Group'a, hissedarlarımıza ve 19,700'den fazla bağlı çalışanımıza Pasifik, Kuzey Amerika, Bahamalar ve Karayipler genelinde güvenli, yüksek performanslı ve maliyet etkin bölgesel hizmet sunma yeteneğimizi desteklemektedir" dedi.

Envoy'un bu stratejik hamleleri, havacılık sektöründeki etkinliğini artırarak ve müşteri memnuniyetini maksimize ederek sektördeki liderliğini sürdürme hedefine doğru önemli adımlar atıyor.