Emirates, Emirates Airline Foundation’ın insani yardım çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla yeni bir A380 giydirme tasarımı uygulamaya koydu. Bu tasarım, dünya genelinde binlerce çocuğun hayatını değiştiren Vakfın faaliyetlerini vurgulamak için hazırlandı.

Yeni A380 giydirme tasarımı, Emirates Airline Foundation’ın logosundan ilham alarak çocukların sanat temalarını ve pastel renklerdeki yıldızları uçağın gövdesine yansıttı. Giydirme, “Yardım edin, ihtiyacı olan çocukları destekleyin” mesajını içeriyor. Emirates A380'in dört motor kapağı da sıcak portakal rengiyle süslenmiş, en dezavantajlı çocuklar için daha iyi bir geleceği sembolize ediyor.

Yeni Giydirme, Hayırseverlik Mesajını Gökyüzüne Taşıyor

Yeni giydirme, Emirates’in hayırseverlik mesajını gökyüzüne taşıyarak Johannesburg, Güney Afrika'ya yöneldi. Burada Vakıf, iki önemli projeyi destekliyor. Emirates Airline Foundation, Dubai merkezli bir hayır kuruluşu olarak, çocuklar için insani yardım, hayırsever destek ve temel hizmetler sunarak topluluklarda kalıcı ve anlamlı etkiler yaratmayı amaçlıyor.

Vakfın Desteklediği Projeler

Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret

Son yirmi yıl içinde, Emirates Airline Foundation, 50'den fazla projeyi destekleyerek, güvenli barınma, yiyecek, sağlık hizmetleri ve eğitim alanlarında yardım sağladı. Vakıf, mevcut olarak 9 ülkede 14 sivil toplum kuruluşunu destekliyor. Desteklenen projeler arasında HIV pozitif çocuklar için güvenli bir sığınak sağlayan Emirates-CHES Home, Hindistan’daki kırsal bölgelerde eğitim sunan IMMPACT Girls Education Project, Sri Lanka’daki Prithipura Communities ve Filipinler’deki Virlanie Foundation yer alıyor.

Afrika ve Güney Amerika'daki Destekler

Kenya'da, Vakıf; çocuklara bütünsel eğitim ve rehabilitasyon sağlayan The Little Prince Nursery ve Primary School’u, sanat terapisi programları sunan Alfajiri Street Kids’i ve dezavantajlı erkek çocuklara akademik destek sunan Starehe Boys’ Centre’i destekliyor. Güney Afrika ve Zimbabve'de, Fikelela Children’s Centre ve Singakwenza gibi projeler, HIV/AIDS ile mücadele eden çocuklar ve düşük gelirli topluluklar için eğitim ve sağlık hizmetleri sunuyor. Brezilya’daki Saint Rita de Cassia Orphanage ve Externato Sao Francisco de Assis ise yetim ve terkedilmiş çocuklara barınma ve eğitim sağlıyor.

Dubai'de Ev Sahipliği ve Küresel Etkiler

Dubai'de, SAFE Centre for Autism gibi tesislere destek verilirken, Vakıf ayrıca 20’den fazla diğer STK’ya da yardım sağladı. Emirates’in 500'den fazla uçak bileti bağışladığı gönüllüler, dünya çapında sağlık, mühendislik ve eğitim misyonlarına katkıda bulunuyor.