AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı! AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı!

Emirates, Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı'ndaki salonunu yedi haftalık bir yenileme çalışmasının ardından kapılarını tekrar açtı. Havayolunun özel 700 metrekarelik lüks salonu, tamamen yeni bir tasarıma kavuştu. Yenilenen salon, 115 misafiri ağırlayabilecek kapasitede ve Düsseldorf Havalimanı'ndaki en büyük havayolu salonu olarak öne çıkıyor. Bu aynı zamanda kıtadaki en geniş Emirates Lounge'lardan biridir.

Yenilenen tesis, krem renkli deri koltuklar, modern mobilyalar, halılar, aydınlatma ve mutfak ekipmanları ile donatıldı. Emirates, son beş ay içinde Frankfurt, Hamburg ve Münih havalimanlarındaki salonlarını da modernize ederek Almanya genelinde kapsamlı bir yatırım gerçekleştirmiş oldu.

Emirates'in Kuzey ve Orta Avrupa Başkan Yardımcısı Volker Greiner, "Değerli müşterilerimizin hava ve yer deneyimini daha da artırmak için sürekli olarak çözümler arıyoruz. Emirates’in özel havalimanı salonları, 'Daha İyi Uç' marka taahhüdümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Tüm salonların yeniden düzenlenmesine yapılan yatırım, yolcularımıza ve Almanya'daki havalimanı ortaklarımıza olan bağlılığımızı gösteriyor" dedi.

Düsseldorf Havalimanı'ndaki Emirates Lounge, her gün EK56 ve EK58 seferlerinden üç saat önce açılarak misafirlerine geniş sıcak ve soğuk yemek seçenekleri sunuyor. Ayrıca, ünlü catering şirketi DO & CO tarafından sağlanan ve aylık olarak değişen menüde birçok vegan seçenek bulunmaktadır. Emirates'in First Class ve Business Class yolcuları ile Economy Class'ta seyahat eden Platinum veya Gold statüsüne sahip Skywards üyeleri, salonlara ücretsiz erişebilirken, ayrıca belirli bir ücret karşılığında erişim sağlanabilmektedir.

Emirates, Düsseldorf Havalimanı'nda 2001 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup Airbus A380 ve Boeing 777-300ER uçaklarını kullanarak Dubai'ye ve dünya genelinde 140'tan fazla destinasyona uçuşlar gerçekleştirmektedir. Havayolu, şu anda Düsseldorf'u çift katlı A380 uçağı ile operatör olan tek havayolu olarak öne çıkıyor. Toplamda, Emirates Düsseldorf'tan Dubai ve ötesine üç sınıflı konfigürasyonda 900'den fazla günlük koltuk kapasitesi sunmaktadır.

Emirates, dünya genelinde toplamda 39 kendi havalimanı salonunu işletmektedir; bunların yedisi Dubai'de ve diğer 32'si dünya genelinde önemli havalimanlarında bulunmaktadır.