Emirates, ABD'deki altı güzergâhta yenilenmiş Boeing 777 uçaklarını devreye sokarak tüm kabinlerde yolculara gelişmiş bir seyahat deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Özellikle yeni Business Class koltukları ve popüler Premium Economy sınıfının tanıtımı, bu yeniliklerin öne çıkan unsurları arasında yer alıyor.

Yenilenen Boeing 777 uçakları, doğrudan uçuşlarla Chicago, Boston, Dallas Fort Worth ve Seattle'a hizmet verecek. Ayrıca, Miami üzerinden Bogotá ve Newark üzerinden Atina’ya yapılan uçuşlar da Emirates’in dört kabin sınıfını barındıran bu yeni uçaklarla gerçekleştirilecek. ABD'deki bu yeni hizmetler, Kasım 2024’ten başlayarak 2025'in başına kadar kademeli olarak devreye girecek.

Yeni Uçuş Programı

  • Chicago: Yenilenen Boeing 777, 1 Kasım 2024’ten itibaren haftada üç kez EK 235 ve EK 236 seferleri ile Chicago’ya uçacak, 22 Kasım’dan itibaren ise günlük olarak hizmet verecek.
  • Boston: 10 Aralık 2024'ten itibaren üç kez haftalık EK 237 ve EK 238 seferleri ile başlayacak uçuşlar, 18 Aralık’tan itibaren günlük seferlerle devam edecek.
  • Dallas Fort Worth: 9 Ocak 2025’te üç kez haftalık olarak başlayacak seferler, 15 Ocak'tan itibaren günlük hale gelecek.
  • Seattle: 24 Ocak 2025’ten itibaren dört kabin sınıfıyla EK 229 ve EK 230 seferlerinde yer alacak.
  • Newark/Atina: 10 Şubat 2025’ten itibaren yenilenen uçaklar EK 209 ve EK 210 seferlerinde günlük olarak hizmet verecek.
  • Miami/Bogotá: 19 Şubat 2025’te dört haftalık uçuşla başlayacak hizmet, 1 Mart 2025’ten itibaren günlük seferlerle devam edecek.

Bu yenilikle birlikte, Şubat 2025’e kadar Emirates’in ABD’deki 12 güzergâhından 10’una Premium Economy sınıfı sunulmuş olacak. Ayrıca, Latin Amerika’da Bogotá ve São Paulo’ya da Premium Economy hizmeti getirilecek. Bu yeni hizmet, Emirates’in Amerika kıtasındaki 19 noktasına Boeing 777 ve A380 uçaklarıyla sunulacak.

Emirates’in Yeni Business Class ve Premium Economy Deneyimi

Yenilenen Boeing 777 uçakları, daha fazla gizlilik sunan 1-2-1 düzeninde Business Class koltukları, tamamen yatak olabilen koltuklar ve kişisel mini bar gibi lüks özellikler içeriyor. Premium Economy sınıfı da aynı şekilde konforlu oturma alanları, gelişmiş hizmetler ve uygun fiyatlarla dikkat çekiyor. Yolcular, her kabinde yeni tasarımları ve renk paletlerini içeren yenilenmiş iç mekanlardan da faydalanabilecek.

Emirates 777 2

Emirates, Oktoberfest İçin Hazır Emirates, Oktoberfest İçin Hazır

ABD’de Premium Economy Sınıfının Yaygınlaştırılması

Emirates Ticaret Başkanı Adnan Kazım, “New York JFK, Los Angeles, San Francisco ve Houston gibi hatlarda Premium Economy’nin başarısının ardından, Boeing 777’lerimizdeki yenilenmiş kabinler ile daha fazla şehre konfor ve gizlilik getirmeyi dört gözle bekliyoruz. Bu ürünün yaygınlaştırılması, ABD’ye olan uzun vadeli bağlılığımızın bir parçası ve müşterilerimize rekabetçi, fiyatına değer bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Emirates, 2024 sonuna kadar dünya genelinde 27 şehirde, yenilenen 48 adet Boeing 777, A380 ve A350 uçakları ile dört sınıflı konfigürasyonu hizmete sunmayı hedefliyor. Şu anda yenilenen Boeing 777'ler, Cenevre, Tokyo Haneda ve Brüksel gibi şehirlere uçarken, Zürih ve Riyad hattında da bu ay içerisinde devreye girecek.

Emirates’in Premium Economy sınıfı, ABD'deki müşterilere Dubai üzerinden Mumbai, Bangalore ve Singapur gibi nihai varış noktalarına da lüks ve uygun fiyatlı bir seyahat deneyimi sunma imkânı tanıyor.

Kaynak: AERONEWS24