Sivil Havacılık

Emirates, yeni bir yapılanma sürecine giriyor

Emirates, küresel ticari ekibinin portföyünü yapılandırarak ve güçlendirerek havayolunun bir sonraki stratejik büyüme ve genişleme dönemine hazırlık yapıyor.

Abone Ol

Emirates, küresel ticari ekibinin portföyünü yapılandırarak ve güçlendirerek havayolunun bir sonraki stratejik büyüme ve genişleme dönemine hazırlık yapıyor. Emirates’in ticari operasyonlar ekipleri, havayolunun 80 ülkede, 138 noktayı kapsayan geniş ağı üzerinde müşteri, ortak ve paydaş ilişkilerini yönetirken, gelir hedeflerine ulaşma ve Emirates’i temsil etme gibi kritik roller üstleniyor.

Yolcu Satışları ve Ülke Yönetimi’nden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, ekibi yönetmeye devam edecek ve yeni yapı 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe girecek. Yönetim ekibinin en üst kademesindeki altı önemli pozisyondan üçü, uzun süredir Emirates'te görev yapan Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları tarafından yönetilecek.

Thierry Aucoc, halihazırda Avrupa ve Rusya Federasyonu’ndan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı (SVP) olarak görev yaparken, yeni yapıda Avrupa ve Amerika'yı kapsayan Batı Bölgeleri Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev alacak.

Adil Al Ghaith, halen Körfez, Orta Doğu ve Orta Asya’dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, yeni pozisyonunda Körfez, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan Merkez Bölgeleri Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı olacak.

Essa Sulaiman Ahmad, şu anda ABD ve Kanada’dan Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı (DVP) olarak görev yaparken, yeni yapıda Batı Asya ve Hint Okyanusu'ndan Sorumlu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev alacak.

Matthew Jones, ABD Bölge Satış Müdürü olarak görev yaparken, ABD Başkan Yardımcısı (VP) pozisyonuna terfi edecek ve Thierry Aucoc’a bağlı olarak çalışacak.

Orhan Abbas, Uzak Doğu’dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Barry Brown, Avustralya Bölge Başkan Yardımcısı olarak görevlerine devam edecekler.

Emirates Ticari Operasyonlar’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Kazim, “Ticari Operasyonlar ekiplerimiz, sadece Dubai merkezimizde değil, aynı zamanda büyüyen ağımız genelinde hayati bir rol oynuyor. Yerel pazar dinamikleri hakkında derin bir bilgiye ve müşterilerimizi her gün memnun etmek için keskin bir anlayışa sahipler. Bu yönetici atamalarıyla küresel portföylerimizi güçlendirerek, geleceğe hazır olmayı, müşteri memnuniyetini artırmayı, işimizi yeniden canlandırmayı ve pazarlarımızı enerjik tutmayı hedefliyoruz. Tüm ticari liderlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Emirates, bu ayın başlarında Orta Doğu ve Afrika’daki kilit pazarlarda ticari ekibine yeni atamalar yapmıştı. Emirates Grubu, bu yıl Temmuz ayında 7'si BAE vatandaşı olmak üzere birçok yeni terfi ve atama duyurusu yaparken, Şubat ayında da 8'i BAE vatandaşı ve 6'sı kadın olmak üzere 19 yöneticiyi terfi ettirmişti.