Dubai merkezli Emirates Havayolları, çok uluslu kabin ekibine katılacak yeni yetenekler için Türkiye’de değerlendirme günleri düzenleyecek. Şirket, 9 Eylül 2024 tarihinde İzmir’de Mövenpick Hotel’de ve 23 Eylül 2024 tarihinde Antalya’da Akra Hotel’de geniş çaplı değerlendirme günleri gerçekleştirecek. Ayrıca, özel davetle katılabilecek adaylar için 7 Eylül 2024 tarihinde İstanbul ve 21 Eylül 2024 tarihinde Ankara’da özel değerlendirme günleri düzenlenecek.

Operasyon bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Operasyon bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Emirates, mükemmel müşteri hizmetleri sunmayı ve yolcularına unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefleyen yetenekler arıyor. Şirketin en büyük önceliklerinden biri güvenlik olduğundan, ideal adayların kendinden emin bir şekilde liderlik yapabilmesi ve uçak içi hizmetler ile güvenlik prosedürlerini etkin bir şekilde yönetebilmesi bekleniyor. Emirates, kabin ekibine Dubai’deki son teknolojiye sahip havacılık akademisinde birinci sınıf eğitim sunacak.

Kariyerlerine kusursuz bir başlangıç yapmak isteyen adaylar, değerlendirme süreciyle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için Emirates’in resmi web sitesinden bilgi alabilirler. Adayların tüm gün boyunca mülakat alanında bulunmaya hazırlıklı gelmeleri gerekiyor.

Emirates, 160 farklı milletten oluşan global kabin ekibiyle, yolcu çeşitliliğini ve 250'den fazla geniş gövdeli uçağı ile altı kıtada 135’i aşkın şehirde düzenlediği uluslararası operasyonları yansıtıyor. Dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 filosuna sahip olan Emirates, kabin ekibi adaylarına olağanüstü kariyer fırsatları, mükemmel eğitim olanakları ve kapsamlı bir gelişim programı sunuyor. Dubai’de çalışacak kabin ekibi üyeleri, vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transferi ve kapsamlı sağlık sigortası gibi avantajların yanı sıra, Dubai'deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimlerden faydalanabilecekler. Emirates’in genişleyen global uçuş ağı, altı kıtaya yayılmış seyahat fırsatları da sunuyor. Emirates kabin ekibi üyeleri ve aileleri, uçuş düzenlenen tüm noktalarda cazip seyahat avantajlarından yararlanabilecekler.

Emirates, 37 yıldır Türkiye’ye uçuşlar düzenliyor ve şu anda İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve Dubai üzerinden 135’i aşkın şehre uçuş gerçekleştiriyor.