Sivil Havacılık

EMIRATES SEUL UÇUŞLARINI ARTIRACAK

Emirates, Şubat 2024'ten itibaren Seul'deki operasyonlarını güçlendirmek amacıyla haftada üç ek sefer ekleyerek Güney Kore'ye olan bağlılığını artırıyor.

Abone Ol

Emirates, Şubat 2024'ten itibaren Seul'deki operasyonlarını güçlendirmek amacıyla haftada üç ek sefer ekleyerek Güney Kore'ye olan bağlılığını artırıyor.

Yeni seferler EK324/EK325 olarak adlandırılacak ve pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleşecek. Boeing 777-300ER uçağıyla gerçekleştirilecek olan Dubai'den kalkan EK324 seferi, saat 04:45'te kalkacak ve Seul Incheon Uluslararası Havalimanı'na saat 18:05'te varacak. Dönüş seferi olan EK325 ise Seul'den saat 22:00'de kalkacak ve ertesi gün Dubai'ye saat 03:15'te varacak.

Emirates'ın bu genişleme ile Dubai ile Seul arasındaki haftalık kapasiteyi 1.000'den fazla ek koltukla artırması planlanıyor. Bu adım, Doğu Asya'nın popüler destinasyonlarından biri olan Güney Kore'ye yönelik uluslararası seyahat talebini karşılamayı ve ülkenin giriş ve çıkış turizmini desteklemeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, bu güçlendirilmiş operasyonlar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile Güney Kore arasındaki güçlü ikili ilişkilere uygun olarak, UAE ile Kore arasında daha fazla uçuş eklenme ihtiyacını karşılamaktadır.

Üç haftada bir gerçekleşecek olan Boeing 777 uçuşlarıyla Emirates, Dubai ile Seul arasındaki kargo kapasitesini haftada 45 ton artırarak Güney Kore ve BAE arasındaki ticaret ve ekonomik ilişkileri güçlendirmeyi hedefliyor. Bu artan bağlantılar aynı zamanda Kore ekonomisine katkıda bulunacak ve ülkenin ithalat ve ihracatı için Dubai üzerinden daha fazla küresel destinasyona hava bağlantısı sağlayacaktır.

Emirates, ilk kez 2005 yılında Seul'e uçuşlar başlatmış olup şu anda Dubai'den günlük bir Airbus A380 hizmeti sunmaktadır. Bu ek seferlerin eklenmesiyle birlikte, şirket artık Seul'e haftada toplam 10 uçuş gerçekleştirecek ve bu uçuşlar Airbus A380 ve Boeing 777-300ER uçaklarıyla gerçekleştirilecek. Bu artan frekans, müşterilere Dubai'den gidiş dönüş seyahatlerinde ve Emirates'ın 130'dan fazla destinasyonuna bağlantılarında daha fazla esneklik ve seçenek sunacaktır.

Emirates, yolcu deneyimine öncelik vererek, ödüllü şefler tarafından geliştirilen bölgesel lezzetlerle benzersiz bir yemek deneyimi sunmaya devam ediyor. Yolcular, ödüllü içerik yönetim sistemi olan "ice" ile 6,500'ten fazla kanal arasında seçim yapabilecekleri küresel eğlence içeriğine erişebilirler, bu içerik arasında Kore filmleri, TV programları, müzikler ve daha fazlası bulunmaktadır.