Sivil Havacılık

EMBRAER TEPE YÖNETİMDE ATAMA

Brezilyalı üretici Embraer, Guilherme Paiva’nın yeni Yatırımcı ilişkileri ve Birleşme ve Devralmalar Direktörü olarak atandığını açıkladı.

Abone Ol

Brezilyalı uçak üreticisi Embraer, finans sektöründeki geniş deneyime sahip Guilherme Paiva'yı yeni Yatırımcı İlişkileri ve Birleşme Devralmalar Direktörü olarak atadığını duyurdu.

Paiva, 14 yıl süresince Latin Amerika'nın Baş Sermaye Stratejisti olarak görev yaptığı Morgan Stanley'deki başarılı kariyeri ile tanınıyor. Ayrıca, 20 yıllık seçkin bir kariyere sahip olan Paiva, Morgan Stanley, Deutsche Bank ve Citigroup'ta satış tarafı Hisse Senedi Stratejisti olarak görev aldı.

Embraer CFO'su Antonio Carlos Garcia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Guilherme Paiva'yı Embraer ailesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Finans sektöründeki derin bilgisi ve tecrübesiyle, Paiva'nın ekibimize katkı sağlayarak şirketimizin önümüzdeki yıllardaki büyümesine önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz" dedi.

Guilherme Paiva'nın atanması, Embraer'in güçlü finans ekibini daha da güçlendirmesi ve şirketin gelecekteki büyüme stratejilerine katkı sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.