Türk Hava Yolları’nın ve Türk Hava Kuvvetleri’nin efsane pilotu Metin İnce dün hayatını kaybetmişti.

Türk Hava Kuvvetleri’nin ve Türk Hava Yolları’nın önemli isimlerinden Kaptan Pilot Metin İnce, tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayata veda etti.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Emekli Kaptan Pilot Metin İnce'nin cenazesi, 7 Mayıs 2024 Salı günü öğle namazını müteakip Gerze Merkez Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Sinop Gerze’deki Cinli Değirmen Şehir Mezarlığı'nda defnedilecek.

Metin İnce'nin ölümü, havacılık camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Uzun yıllar boyunca havacılık sektöründe önemli görevler üstlenen ve emekli olduktan sonra da sektöre katkı sağlayan İnce'nin vefatı, sevdikleri ve meslektaşları tarafından büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

İGA İstanbul Havalimanı Avrupa havacılık liderlerini ağırlıyor İGA İstanbul Havalimanı Avrupa havacılık liderlerini ağırlıyor

7 Mayıs Salı günü yapılacak olan cenaze törenine, İnce'nin meslektaşları, ailesi ve sevenleri ile birlikte çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Cenaze namazının ardından Sinop Gerze’deki Cinli Değirmen Şehir Mezarlığı'nda İnce'nin son yolculuğuna uğurlanacak.