Sivil Havacılık

EasyJet, 33 milyondan fazla koltuğu satışa sundu

İngiltere merkezli hava yolu ve tur operatörü EasyJet, 2025 yaz sezonuna yönelik uçuşlarını satışa açtı.

Abone Ol

İngiltere merkezli hava yolu ve tur operatörü EasyJet, 2025 yaz sezonuna yönelik uçuşlarını satışa açtı. Şirket, 16 Haziran ile 30 Eylül 2025 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan 185 bin uçuş için toplamda 33,3 milyon koltuğu 14,99 pounddan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Bu koltukların 100 bini İngiltere çıkışlı ya da İngiltere varışlı uçuşlardan oluşuyor.

Yeni Destinasyonlar: Türkiye, İspanya ve Daha Fazlası

EasyJet, İngiltere genelinde 21 havalimanından deniz, kum ve güneş tatili ile macera arayan yolculara yönelik 120'den fazla destinasyona uçuş düzenleyecek. Bu kapsamda, Türkiye’de Dalaman ve Antalya’ya, İspanya’da Reus, Aleria, Gran Canaria, Teneriffa ve Kanarya Adaları’na, Malta, Tunus’ta Enfidha, Fas’ta Marakeş ve İtalya’da Pisa gibi popüler destinasyonlara yeni hatlar açıyor.

2025 Yaz Paket Turları Satışta

Havayolu, 7 binden fazla otelin yer aldığı 2025 yaz paket tur programını da satışa çıkardı. EasyJet, bu programda en iyi fiyat garantisi, iade ve değişiklik garantisi gibi esnek seçenekler sunarak tatil planlamalarında müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Ailelere Ücretsiz Çocuk Koltukları

Aileler için de cazip fırsatlar sunan EasyJet, Palma de Mallorca, Rodos, Türkiye ve Tunus gibi tatil destinasyonlarına seyahat eden aileler için çocuklara özel binlerce ücretsiz koltuk imkanı sunuyor.

EasyJet’in Birleşik Krallık Ülke Müdürü Ali Gayward, “Gelecek yaz için milyonlarca koltuk daha satışa sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz, Birleşik Krallık’taki 21 havalimanından İtalya, İspanya, Türkiye ve Kuzey Afrika’daki birçok popüler destinasyona erken rezervasyon fırsatından faydalanabilecek” şeklinde konuştu.