DHL Express Türkiye, her yıl düzenlenen Yıllık Acente Konferansı'nı başarıyla tamamladı. İstanbul Havalimanı'ndaki Gateway binasında düzenlenen toplantıya Türkiye genelinden 37 farklı il ve bölgeden gelen iş ortakları katıldı. Toplantıda, yıl sonu değerlendirmesi, şirketin geleceğe dair vizyonu, ürün ve hizmetlerinin yanı sıra acentelerin talep ve beklentileri ele alındı.

DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu ve Genel Müdür Yardımcıları tarafından ev sahipliği yapılan konferansta, uzun yıllardır birlikte çalışan acentelere Kıdem Ödülleri takdim edildi. Konferansta açılış konuşması yapan Demiroğlu, iş ortaklarıyla yapılan bu buluşmaların sektörün gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Demiroğlu, şunları söyledi: “Ülkemizde hızlı hava taşımacılığı sektörünün lider şirketi olarak 1981 yılından beri en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bünyesinde yer aldığımız DHL Group, küresel ticareti kolaylaştırarak ülkemizdeki şirketlerin başarısına katkıda bulunan bir misyonla faaliyet gösteriyor. Biz de siz değerli iş ortaklarımızla birlikte ülkemizin dört bir yanında bu misyon ve değerlerimizle müşterilerimize, sektörümüze ve ekonomimize önemli katkılar sunuyoruz."

Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor

Demiroğlu, iş ortaklarından gelen geri bildirimlere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, güçlü iş birliğinin getirdiği başarıyı sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, acentelere başarılarını kutlamak amacıyla Kıdem Ödülleri verildi. Ödüller, DHL Express Türkiye'nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asil Bütün ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Efe Başaran tarafından takdim edildi.