Pratt & Whitney, En Büyük Motor Tesisini Açtı Pratt & Whitney, En Büyük Motor Tesisini Açtı

Corendon Airlines, Avrupa'dan Yunan Adalarına direkt uçuşlar sunan bir havayolu şirketi olarak spor dünyasına olan desteğini artırıyor. Son iş birliği ise Avrupa'nın önde gelen basketbol takımlarından biri olan ve birçok kupayla adını basketbol tarihine yazdıran Panathinaikos BC ile gerçekleştirildi.

Panathinaikos BC, birçok sporcu için madalyalara ve kupalara ulaşmalarına yardımcı olan köklü bir basketbol kulübüdür. Bu iş birliği, 3 Kasım'da FC Barcelona ile oynayacakları maç için Corendon Airlines ile başladı ve 2023-2024 basketbol sezonu boyunca Avrupa'nın farklı destinasyonlarına yayılacak.

Bu özel iş birliği, basketbol ve havacılık sektörlerini bir araya getiriyor. İlk uçuşları anısına, Panathinaikos BC takım kaptanı Ioannis Papapetrou, Corendon Airlines kaptan pilotuna antrenman üstü hediye verirken, kaptan pilot da Corendon Airlines uçak maketi hediye etti.

Bu tarihi iş birliğinin ardından Barcelona Havalimanı'nda uçak önünde bir fotoğraf çekimi yapılarak anlaşma ölümsüzleştirildi.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, bu iş birliği hakkında şunları söyledi: "Panathinaikos BC gibi köklü bir kulüple çalışmaktan ve spor dünyasına hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu yolculuk, spor ve seyahat dünyasında önemli ve kalıcı bir iz bırakacak. Corendon Airlines olarak sporcular ve spor kulüpleriyle uzun bir geçmişe sahibiz ve bu iş birliğiyle yeni zaferlere uçmaktan heyecan duyuyoruz."

Panathinaikos BC Gelir ve Stratejik Ortaklıklar Direktörü Serafeim Voulgaris ise şunları ekledi: "Corendon Airlines'ın yeni partnerimiz olarak aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İkimiz de aynı ortaklık değerlerini paylaşıyoruz ve kıtaların ötesindeki taraftarları birbirine bağlayan küresel bir erişim sağlıyoruz. Corendon Airlines ile ortaklığımız, destinasyon sporu deneyimleri ve seyahat "hazineleri" paylaşma ve sunma konusundaki ortak tutkumuzdan doğdu."

Bu iş birliği, spor ve seyahat dünyasını bir araya getirerek benzeri görülmemiş deneyimler sunmayı hedefliyor. Corendon Airlines ve Panathinaikos BC, spor seyahati deneyiminin konumunu yükseltmek için doğru kaynaklara ve pazarlama yeniliklerine sahip, birbirlerine bağlı iki güçlü marka olarak yolculuklarına devam ediyorlar.