Türkiye'nin iş jeti işletmeciliği alanındaki yeni ve başarılı oyuncusu CKD Aviation, filosuna Gulfstream G-IVSP modeli bir uçak ekledi. Amerika'nın Bangor Havalimanı'ndan kalkan ve TC-CKD tescilli bu Gulfstream, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yaklaşık 9 saat 15 dakika süren direkt bir uçuş gerçekleştirerek iniş yaptı.

Dünya genelinde yolcu sayısı arttı Dünya genelinde yolcu sayısı arttı

CKD, müşterilerine küresel kapsamlı hizmet sunan bir iş jeti işletmecisidir. Filosuna katılan 13 yolcu kapasiteli Gulfstream G-IVSP modeli uzun menzilli uçak, İstanbul'dan Atlantik ötesi Amerika uçuşlarını aktarmasız olarak gerçekleştirecek.

CKD Havacılık yetkililerine göre, uçak, yeni renklendirme işlemlerinin ardından ve kabindeki konforu artırmak üzere yapılacak değişikliklerin tamamlanmasının ardından uçuşlara başlayacak.

Gulfstream G-IVSP, Amerikan General Dynamics tarafından üretilmiş bir iş jeti modelidir. Hızı ve güvenli konforuyla bilinen bu uçak, dünya genelinde tercih edilen bir modeldir. CKD Aviation'ın filosuna eklenen bu uçak, şirketin küresel ölçekte daha geniş ve konforlu hizmetler sunma kapasitesini artırmasına katkı sağlayacaktır.