Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor

Çelebi Havacılık Holding, Mali İşler Kıdemli Başkan Yardımcısı pozisyonuna deneyimli isim Ali Aköz'ü atadı. 65 yıllık köklü geçmişiyle dünya genelinde 3 kıtada, 5 ülkede ve 40'tan fazla istasyonda hizmet sunan Çelebi Havacılık, üst düzey yönetici atamalarıyla organizasyon yapısını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Ali Aköz, 8 Ocak 2024 itibarıyla Çelebi Havacılık Holding Mali İşler Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Aynı zamanda, Çelebi Havacılık Holding İcra Komitesi Üyesi olarak da görev alacak. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Aköz, Chicago Boots’ta Stratejik Finans Yönetici Programı'nı tamamladı.

Kariyeri boyunca uluslararası şirketlerde Finans Direktörlüğü, CFO ve CEO gibi çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev alan Aköz, son olarak LC Waikiki’de Strateji ve Dönüşüm Ofisi CEO Yardımcısı olarak çalıştı. Bu görevinde şirketin stratejik hedeflerine katkı sağladı.

Çelebi Havacılık bünyesine katılan Ali Aköz, yeni görevinde şirketin lider konumunu daha da güçlendirmeyi, stratejik finansal ve büyüme girişimlerinde önemli bir rol oynamayı amaçlamaktadır.