Sivil Havacılık

BookingAgora ve Hyperguest’ten Küresel İş Birliği

Küresel seyahat pazarının önde gelen tedarikçilerinden BookingAgora, dünya çapındaki otel ağını genişletmek amacıyla teknoloji platformu Hyperguest ile stratejik bir iş birliği gerçekleştirdi.

Abone Ol

Küresel seyahat pazarının önde gelen tedarikçilerinden BookingAgora, dünya çapındaki otel ağını genişletmek amacıyla teknoloji platformu Hyperguest ile stratejik bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu yeni ortaklık sayesinde BookingAgora, envanterine 50 binden fazla uluslararası otel ekleyerek hizmet verdiği seyahat acentelerine daha geniş bir yelpazede, anlık rezervasyon akışı ve avantajlı fiyatlarla oda hizmeti sunmayı hedefliyor.

BookingAgora Kurucu Ortağı Kadri Ciga, iş birliğine dair yaptığı açıklamada, “Bu çözüm ortaklığıyla platformumuza üye olan seyahat acentelerine daha geniş bir ağda, anlık rezervasyon ve en iyi fiyatlarla doğrudan otel hizmeti sunacağız,” ifadelerini kullandı. Ciga, bu adımın şirketin küresel pazardaki konumunu daha da güçlendireceğini vurguladı.

Hyperguest Türkiye Direktörü Ahmet Polat ise iki şirket arasındaki ortaklıktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hyperguest’in teknoloji altyapısı sayesinde, seyahat sağlayıcıları ve oteller için doğrudan rezervasyon akışını hızlandıracağız. Bu iş birliği, küresel seyahat pazarında güçlü bir etkileşim yaratacak,” dedi.

Yerli bir girişim olarak başlayan ve kısa sürede 47 ülkede 5 binden fazla acenteye hizmet veren BookingAgora, bu iş birliğiyle 2.5 milyondan fazla otele erişim sağlıyor. Yeni anlaşmayla birlikte bu sayı, 50 bin yeni otelin eklenmesiyle daha da artacak.

İstanbul’da İmzalanan Anlaşma

İki marka arasındaki iş birliği protokolü, BookingAgora'nın İstanbul ofisinde imzalandı. Kadri Ciga, bu iş birliğinin dijital altyapılarını güçlendirdiğini ve daha fazla otelle doğrudan anlaşmalar yapmalarını sağlayacağını belirtti. Hyperguest’in sunduğu ölçeklenebilir bulut teknolojisinin, hem oteller hem de seyahat acenteleri için rezervasyon süreçlerini hızlandıracağını söyleyen Ahmet Polat, iş birliğinin sektörde önemli bir sinerji yaratacağını ifade etti.