Avrupa Konutları, Muğla-Bodrum'da bulunan Swissotel Residences Bodrum Hill'i 580 milyon TL bedelle satın aldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu.

Emirates'ten Dubai'yi Ziyaret Edecek Tatilseverlere Özel Kampanya Emirates'ten Dubai'yi Ziyaret Edecek Tatilseverlere Özel Kampanya

Şirketin 2023 yılı Aralık ayında duyurduğu ancak detaylarını daha sonra açıklayacağını belirttiği satın alma işlemi nihayet gerçekleşti. Avrupa Konutları tarafından yapılan açıklamaya göre, Çağdaş Bodrum İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret'e ait olan ve İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık tarafından 665 milyon TL olarak değerlendirilen Swissotel Residences Bodrum Hill, 580 milyon TL karşılığında Avrupa Konutları tarafından satın alındı.

Şirketin açıklamasında, yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, Swissotel Residences Bodrum Hill'in portföylerini güçlendirmek ve çeşitlendirmek amacıyla satın alındığı belirtildi. Satın alma işlemi peşin olarak gerçekleştirildiği, tapu işlemlerinin tamamlanmasının ardından kamuya duyuru yapılacağı ifade edildi.