Sivil Havacılık

ATSO İLE ANTALYA HAVALİMANI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş ve Antalya Kültür Sanat (AKS) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Abone Ol

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş ve Antalya Kültür Sanat (AKS) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, nitelikli işgücü yetiştirilmesi, karbon düzenlemesi ve karbon ayak izinin azaltılması konularında farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

ATSO Başkanı Ali Bahar, Antalya Havalimanı'nın kente değer katan bir şirket olduğunu belirterek, imzalanan protokolün Antalya için önemli bir iş birliği fırsatı sunduğunu ifade etti. Projeler aracılığıyla hizmet kalitesini artırmayı ve uluslararası standartlara uygun hale getirmeyi amaçlayan Bahar, önceliklerinin dezavantajlı gruplara yönelik mesleki eğitimler ve belgelendirme programları olduğunu vurguladı.

Bahar, imzalanan protokolün, gençleri sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarda yetiştirmeyi ve istihdama katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Ayrıca, protokolün çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik politikalarına uygun olduğunu, ortak projelerle Antalya'ya katma değer sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.