Savunma Sanayii

ASPİLSAN’DAN PİL İHRACATI

Lityum pil konusunda hızla büyüyen ASPİLSAN Enerji, ihracat adımlarına Birleşik Arap Emirliklerini (BAE) de ekledi. Avrupa’dan sonra yapılan ihracat ile BAE’ye 250 bin adet pil gönderimi gerçekleştirildi.

Abone Ol

ASPİLSAN Enerji, lityum pil sektöründeki hızlı büyümesine bir yenisini ekleyerek ihracat alanını Birleşik Arap Emirlikleri'ne genişletti. Avrupa'ya yapılan ihracatın ardından, şirket tarafından gerçekleştirilen yeni bir adım ile toplamda 250 bin adet pil Birleşik Arap Emirlikleri'ne gönderildi.

ASPİLSAN Enerji'nin resmi paylaşımında, "ASPİLSAN Enerji, lityum iyon şarj edilebilir silindirik pillerin Avrupa’ya ihracatı devam ederken Orta Doğu’ya da pil ihracatına başlandı. Bu kapsamda Birleşik Arap Emirlikleri’ne toplam 250.000 adet ASPİLSAN INR18650A28 pilinin ihracatı gerçekleştirildi" ifadeleri kullanıldı.

ASPİLSAN’ın öne çıkan ürünlerinden biri olan INR18650A28 pil, nikelce zengin lityum-nikel-manganez-kobalt oksit kimyasına sahip. 2900 mAh kapasitesiyle, toplam 3.68V voltaj sağlayan pil, aynı zamanda 60 santigrat derece gibi yüksek sıcaklıklarda sorunsuz bir performans sergileyebiliyor. Pilin toplam ağırlığı ise 44 gram olarak belirtiliyor.