Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türk Hava Yolları'na bağlı AnadoluJet'in Ankara-Erzincan uçuşlarının haftada 4 güne düşmesinin ardından yaptığı girişimlerin olumlu sonuç verdiğini müjdeledi. Karaman, yapılan çalışmalar sonucunda uçuş seferlerinin tekrar haftada 7 güne çıkarıldığını açıkladı.

Milletvekili Karaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Haftada 4 güne düşen Türk Hava Yolları'nın AnadoluJet Ankara-Erzincan uçuşlarını girişimlerimiz sonucunda artırdık. Hemşerilerimizin daha konforlu seyahat edebilmeleri için haftada 4 gün olan uçuşlar 7 güne çıkarılmıştır" dedi.

Ayrıca, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye ve AnadoluJet Genel Müdürü Kerem Sarp'a destekleri için teşekkür eden Karaman, "Ancak tüm hemşehrilerimizin bilmesini istiyorum ki uçuş sayılarında azalma olması yolcu oranıyla orantılıdır. Yolcu oranı korunduğu müddetçe 7 gün uçuş seferleri karşılıklı olarak yapılacaktır. Tüm hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu: 9 ayda 32 bin 445 sıcak hava balonu havalandı Bakan Uraloğlu: 9 ayda 32 bin 445 sıcak hava balonu havalandı

AnadoluJet'in Ankara-Erzincan arasındaki uçuşların artırılması, bölge halkı için seyahat konforunu artırarak ulaşım imkanlarını genişletme adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.