Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Eray Erdem, Corendon Havayolu'nun turizm sezonunda Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na yönelik Hollanda, Belçika ve Danimarka'dan uçuşlar başlatacağını duyurdu. Erdem, bu önemli gelişmeyi ALTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ile birlikte Corendon Havayolu Hollanda-Belçika-Danimarka Satış & Pazarlama ve Medya Direktörü Dick Gussen ve Yardımcısı Tessa Hoogduin Meerman'ı Alanya standında ağırlayarak paylaştı.

SuperNova, Dönüştürülmüş Boeing 737-800’ü Filosuna Kattı SuperNova, Dönüştürülmüş Boeing 737-800’ü Filosuna Kattı

Erdem, yaz aylarında ALTSO'nun davetlisi olarak Alanya'ya gelen Corendon yetkililerinin şehirleriyle ilgili olumlu izlenimlere sahip olduklarını ve bu bağlamda memnuniyetlerini dile getirdiklerini belirtti. Corendon Havayolu yetkililerinin, turizm sezonu öncesinde Hollanda ve Belçika'dan çok sayıda gazeteci ve sosyal medya fenomenini Alanya'ya getireceklerini açıkladığını söyledi. Ayrıca, yetkililerin bu yaz Hollanda, Belçika ve Danimarka'dan Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na direkt uçuşlar düzenleyeceklerini ifade ettiklerini belirtti.

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Corendon Havayolu yetkilileriyle gerçekleştirdikleri verimli görüşmeye dair, "Yetkililerle Alanya'mız için yararlı bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. Bu yeni uçuşların, Alanya'nın turistik potansiyelini daha da artırarak bölge ekonomisine olumlu katkılarda bulunması bekleniyor.