Sivil Havacılık

AJet İstanbul-Üsküp seferlerine başladı

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Üsküp Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.

Abone Ol

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Üsküp Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Bu yeni doğrudan uçuş, haftada dört kez gerçekleştirilecek; Pazartesi, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış saati 11:30 ve Üsküp Havalimanı'na varış saati 13:00 olarak belirlendi. Üsküp'ten dönüş uçuşu ise 14:00'te başlayacak ve İstanbul'a 15:30'da varacak. Biletler AJet'in web sitesinde satışa sunuldu.

TAV Makedonya tarafından yapılan açıklamada, "AJet'in Üsküp Uluslararası Havalimanı'ndan İstanbul'a başlattığı bu yeni düzenli uçuş hattı, AJet'in genişleme stratejisinde önemli bir adım. Haziran ayında Üsküp'ten Bodrum ve Antalya'ya yapılan uçuşları başlatarak Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki bağlantıyı güçlendirdik. Bu yeni uçuş seçeneği, Üsküp ve İstanbul arasındaki seyahat fırsatlarını artırıyor," denildi.

TAV Makedonya Genel Müdürü Nejat Kurt, bu yeni uçuşun Üsküp ve İstanbul arasında daha fazla seyahat seçeneği sunarak TAV Makedonya'nın hizmet yelpazesini genişlettiğini belirtti. AJet CEO'su Kerem Sarp ise, "Bu yeni rota, iki ülke arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra yolcularımıza daha fazla seyahat seçeneği sunma hedefimizi de destekliyor. AJet olarak, uygun fiyatlı hizmet sunmaya ve müşterilerimizin seyahat deneyimini sürekli olarak geliştirmeye kararlıyız" dedi.