Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor

Air Serbia, gelecekteki maskotunun adı ve tasarımı için heyecan verici bir yarışma başlattı. Yarışma, sadece Sırp vatandaşları için açık olup, katılımcılara 27 Mayıs'a kadar süre verildi. Kazanan, şirketin yönetici, ticari, kurumsal ve pazarlama yönetim ekiplerinden oluşan bir jüri tarafından seçilecek ve ödül olarak dört kişilik bir ekiple yedi gecelik bir seyahat kazanacak. Ayrıca, kazanan tasarım resmi şirket maskotu olarak benimsenecek.

Air Serbia'nın Ticari ve Strateji Genel Müdürü Boşko Rupić, yaptığı açıklamada, "Bir maskot, bir şirketin kimliğini güçlendirir ve onu tanımlar. Morale katkı sağlar ve bağlantıyı ve dostluğu simgeler. Vatandaşlarımızın yaratıcılığına ve yeteneğine inanıyoruz ve bu yüzden onları bu yarışmaya davet ediyoruz. Bir maskotunun, Air Serbia'nın değerlerini ve kültürünü dünya çapında temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.

EN BİLİNEN MASKOTLARDAN BİRİ "MAHARAJA"

Havayolu endüstrisinde birçok şirketin kendi benzersiz maskotları bulunurken, Air India'nın Maharaja'sı gibi bazıları tüm dünyada tanınmaktadır. Air Serbia'nın yeni maskotu, şirketin uluslararası alanda tanınırlığını artırarak, yolculara ve çalışanlara marka ile daha güçlü bir bağ kurma fırsatı sunabilir.

Air Serbia'nın bu inisiyatifi, havacılık endüstrisindeki yenilikçi yaklaşımlarını ve Sırbistan'ın kültürel zenginliğini vurgulamak için önemli bir adım olarak görülebilir.

Kaynak: AERONEWS24