Sivil Havacılık

Air India, İngiltere'de yeni bir seçenek sunacak

Hindistan merkezli havayolu şirketi Air India, 27 Ekim'den itibaren Bengaluru ile Londra-Heathrow arasında günlük direkt uçuşlar sunmaya başlayacağını duyurdu.

Abone Ol

Hindistan merkezli havayolu şirketi Air India, 27 Ekim'den itibaren Bengaluru ile Londra-Heathrow arasında günlük direkt uçuşlar sunmaya başlayacağını duyurdu. Bu yeni hat, Air India'nın Londra-Heathrow'u Hindistan'daki üç ana merkezine bağlamasını sağlayacak.

Air India, yeni seferlerin mevcut Bengaluru-Londra-Gatwick hattını devralacağını ve bu sayede Bengaluru ile Londra arasındaki uçuş frekansını haftada beşten yediye çıkaracağını açıkladı. Uçuşlarda Boeing 787-8 Dreamliner uçakları kullanılacak.

Şu anda Air India, Delhi ve Mumbai'den Londra-Heathrow'a haftada toplam 31 uçuş gerçekleştiriyor. Şirket, Ahmedabad, Amritsar, Goa ve Kochi gibi dört Hint şehrinden Londra-Gatwick'e haftada on iki uçuş yapmaya devam edecek. Bu değişiklik, Air India'nın Londra'daki ulaşım ağını güçlendirme çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.