Balıkesir Merkez Havalimanı için yeni öneri Balıkesir Merkez Havalimanı için yeni öneri

Fransız ulusal havayolu şirketi Air France, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. 2024/25 kış sezonunda Paris-Charles de Gaulle merkezinden beş yeni rota ekleyen Air France, üç yeni destinasyona uçuş başlatacak. Bu yeni destinasyonlardan biri Brezilya’nın Salvador kenti olacak. 28 Ekim’den itibaren Salvador’a haftada üç uçuş düzenlenecek (Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri). Bu uçuşlar Airbus A350-900 ile gerçekleştirilecek. Rio de Janeiro, São Paulo, Fortaleza ve Cayenne’den yapılan Bélem uçuşlarından sonra Salvador, Air France’ın Brezilya’daki beşinci destinasyonu olacak.

Ayrıca, Maldivler’deki Malé kentine de 20 Aralık 2024 ile 5 Ocak 2025 tarihleri arasında kış tatili süresince haftada iki uçuş (Cuma ve Pazar günleri) yapılacak. Bu uçuşlar da Airbus A350-900 ile gerçekleştirilecek. Air France’ın üçüncü yeni destinasyonu, İsveç’in Kiruna kenti olacak. Kiruna’ya 21 Aralık 2024’ten itibaren her Cumartesi Airbus A319 ile haftalık uçuş düzenlenecek.

ABD UÇUŞLARINDA DA ARTIŞA GİDİLİYOR

Air France, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bağlantılarını da artıracak. Kış sezonunda Paris-Charles de Gaulle’den Denver ve Phoenix’e haftada üç uçuş düzenlenecek. Şu ana kadar sadece yaz aylarında hizmet verilen Denver hattı, artık kış sezonunda da aktif olacak. 2024 yazında açılan Phoenix hattı ise kış sezonunda da devam edecek.

Bu genişlemeler, Air France’ın uluslararası uçuş ağını güçlendirerek yolcularına daha fazla destinasyon ve esneklik sunma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Air France, modern ve konforlu Airbus A350-900 ve A319 uçaklarıyla bu yeni rotalarda hizmet vererek, yolcularına yüksek standartlarda seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor.

Kaynak: AERONEWS24