Emirates, yenilenen B777'si ile Riyad seferlerine başladı Emirates, yenilenen B777'si ile Riyad seferlerine başladı

Fransız havayolu şirketi Air France, yaz 2025'ten itibaren uçaklarında yüksek hızlı internet hizmetini adım adım sunmaya başlayacağını duyurdu. Şirket, yolcularına evlerindeki konforunu hissedebilecekleri bir deneyim vaat ediyor.

Yeni hizmet, tüm yolcu kabinlerinde ücretsiz olarak sunulacak. Ancak, bu hizmetten yararlanmak isteyen yolcuların Flying Blue sadakat programına üye olmaları gerekecek. Air France, “Zamanla bu Wi-Fi hizmeti, havayolunun tüm uçaklarında kullanılabilir hale gelecek ve mevcut hizmeti değiştirecektir” açıklamasını yaptı.

Havayolu şirketi, sunduğu bu hizmetle birlikte yolcularının seyahat deneyimlerini iyileştirmeyi ve uçuş süresince işlerini veya kişisel etkinliklerini sürdürebilmelerine olanak tanımayı hedefliyor. Bu uygulama, hem uluslararası uçuşlarda hem de bölgesel filoda geçerli olacak, böylece Air France yolcuları, dünyanın dört bir yanındaki seyahatleri sırasında her an bağlı kalabilecekler.

Hızlı internet, modern hava yolculuğunun vazgeçilmez bir parçası haline gelirken, Air France’ın bu adımı, rekabetçi havayolu pazarında öne çıkmasını sağlayacak. Havayolu, bu hizmetle birlikte hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden yolcularının ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Air France, son yıllarda müşteri memnuniyetini artırmak için çeşitli yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor.