Letonya merkezli havayolu şirketi Air Baltic, 25 Eylül 2024 itibarıyla tarifelerini yenileyerek müşterilerine daha esnek seçenekler sunmaya başladı. Yeni tarife sisteminde ekonomi ve business sınıfları farklı avantajlarla güncellenirken, yolcuların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen yeni seçenekler de eklendi.

Qatar Airways, Virgin Australia'ya ortak olmak istiyor Qatar Airways, Virgin Australia'ya ortak olmak istiyor

Yeni Tarifeler

Air Baltic’in yeni tarife seçenekleri şu şekilde sıralanıyor: Economy Basic, Economy Classic, Economy Flex, Business Experience ve Business.

  • Economy Classic (eski adıyla Green Plus), yolculara bir adet ücretsiz bagaj hakkı sunmaya devam ederken, artık ücretsiz koltuk seçimi avantajını da içeriyor.
  • Economy Flex (önceki adıyla Green Classic), yolcuların seyahat tarihlerini ücretsiz değiştirmelerine veya kişi başı 25 Euro karşılığında tam iade almalarına olanak tanıyor. Ayrıca iki adet bagaj hakkı ve öncelikli biniş imkanı sunuyor.

El Bagajı ve Diğer Avantajlar

Tüm Economy sınıfı biletlerde sekiz kilograma kadar el bagajı hakkı devam ediyor. Dileyen yolcular, el bagajı limitini 12 kilograma kadar artırma seçeneğine sahip.

Business Class Ayrıcalıkları

Business-Class biletleri, yolculara öncelikli check-in, ekstra geniş oturma alanı ve daha fazla bagaj hakkı sunuyor. Ayrıca, üç aşamalı yemek ve içecek servisi ile varışta hızlı çıkış imkanı sağlanıyor.

Yeni eklenen Business Experience ise daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak farklı bilet koşullarıyla sunuluyor. Geleneksel Business tarifesi ise tam esneklik ve lüks seyahat avantajlarıyla devam ediyor.