Sivil Havacılık

AĞRI UÇUŞLARI İÇİN DÜZENLEME YAPILDI

Ahmed-i Hani Havalimanına yapılacak karşılıklı uçuşlarda seyahat edecek vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için;

Abone Ol

Ağrı Valiliği, kış dönemini etkileyen hava koşulları nedeniyle Şehre gerçekleştirilecek uçuşlarda değişiklik yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Ahmed-i Hani Havalimanı'na yapılacak karşılıklı uçuşların, hava koşulları gözetilerek öğleden sonra planlandığı belirtildi.

Ağrı, Türkiye'nin kış mevsiminde yoğun kar yağışlarına maruz kalan illerinden biri olarak bilinmektedir. Bu sebeple, valilik tarafından alınan yeni kararla, uçuşların öğleden sonra gerçekleştirilmesi, güvenlik ve hava koşullarına daha iyi uyum sağlamayı amaçlamaktadır.

Ağrı'ya gerçekleştirilen seferler arasında İstanbul ve başkent Ankara'dan düzenlenen uçuşlar bulunmaktadır. Valilik açıklamasında, planlamanın 29 Ekim ile 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacağı bilgisi paylaşıldı. Havayolu yolcularının bu değişiklikleri göz önünde bulundurarak seyahat planlamalarını yapmaları önemle vurgulanmaktadır.