Sivil Havacılık

AEGEAN AIRLINES'TAN UÇUŞLARI ARTIRMA KARARI

Aegean Airlines, Atina ile Ljubljana arasındaki yaz sezonu uçuşlarını, artan talep ve popülerlik üzerine 2024 yılında yıl boyu hizmete dönüştürme kararı aldı.

Abone Ol

Aegean Airlines, Atina ile Ljubljana arasındaki yaz sezonu uçuşlarını, artan talep ve popülerlik üzerine 2024 yılında yıl boyu hizmete dönüştürme kararı aldı. Havayolu, 5 Nisan 2024 tarihinde bu iki başkent arasındaki seferlere yeniden başlayacak ve rotayı sadece yaz aylarıyla sınırlı tutmak yerine, Ekim ayını aşan bir tarihe kadar devam ettirerek 2024/25 kış sezonuna da yayacak.

Aegean Airlines, Atina ile Ljubljana arasındaki uçuşlarına yönelik bu stratejik hamlesi ile hem turistik hem de iş amaçlı seyahat eden yolculara daha geniş bir zaman diliminde hizmet sunmayı hedefliyor. 2023 yılı Haziran ayında başlatılan bu güzergah, Ekim ayına kadar olan süre zarfında yoğun ilgi görmüş ve bu başarı üzerine şirket, rotayı sadece yaz sezonuna özgü olmaktan çıkararak yıl boyu sürecek bir hizmete dönüştürme kararı almıştır.

Bu gelişme, Atina ve Ljubljana arasındaki bağlantıyı güçlendirmenin yanı sıra Yunanistan ve Slovenya arasındaki turistik, kültürel ve ticari ilişkileri destekleme amacını taşıyor. Yolcular, Aegean Airlines'in konforlu ve modern filosuyla, Atina ve Ljubljana arasında yıl boyunca kesintisiz bir bağlantı keyfi yaşayabilecekler.